Ružičasta kosa vratila se u modu!

SVI se sjećamo dana kada smo mjesecima nagovarale mame da nam dopuste da obojimo kosu u ružičastu boju kakvu su imale Maja iz grupe "Divas" i Gwen Stefani iz "No Doubta". Mame su bile nemilosrdne i nisu nam dopuštale da takve idemo u školu, taj trend je izašao iz mode, a mi zauvijek zaboravile na tu neobičnu nijansu boje za kosu. Ipak, sada je prava prilika da ostvarimo svoju tinejdžersku želju, jer se ružičasta kosa vraća na velika vrata.

Nakon trenda crvene kose u stilu Rihanne i napola obrijane glave u stilu Cassie, sve više zvijezda pojavljuje se sa svijetloružičastom kosom. Katy Perry predstavila je svijetloružičastu kosu na nagradama "MTV Video Awards", Dianna Argon iz popularne serije "Glee" ponosno je prošetala svoje žarkoružičaste pramenove pred paparazzima, a kad se britanska trendseterica Fearne Cotton također odlučila obojiti kosu u ovu boju, postalo je jasno da će ružičasta kosa biti veliki hit ove jeseni.

Najpopularnija nijansa je svijetloružičasta, koja najbolje pristaje plavušama i curama svijetlije puti, a ako ste tamnoputi bilo bi bolje da se odlučite za žarkoružičaste vrhove nego da bojite cijelu kosu. U ovakve pothvate se ne upuštajte same, već potražite pomoć frizerke.