S očaravajuće haljine Izabel Kovačić nemoguće je maknuti pogled: "Diva!"

Foto: Instagram

SUPRUGA nogometaša Matea Kovačića modu ima u malom prstu pa često vješto koketira s različitim stilovima. Također, već je nebrojeno puta dokazala da joj pristaju i oni najneobičniji, pa čak i omraženi modni komadi koje se ne usude baš svi nositi, ali i da joj odlično stoje decentni stajlinzi koji jamče luksuzan izgled.

Osim na modnim pistama, inspiraciju za svoje zanimljive outfite često pronalazi i na profilima Instagram influencerica pa je tako već isprobala davno zaboravljeni modni dodatak koji je ponovno osvojio srca mnogih.

No, ovog puta je otišla korak dalje i pohvalila se haljinom koju bi rado nosile i princeze iz vaših omiljenih bajki iz djetinjstva.

Lijepa Izabela pozirala je u očaravajućoj kreaciji, crnoj dugačkoj haljini ukrašenoj zanimljivim printom. Istovremeno romantična, ali i seksi, ova je haljina ostvarenje snova mnogih žena.

U prvom planu su zavodljiva, otvorena leđa, a dozu opuštenosti Izabelinom stajlingu je dao i odabir jednostavne frizure te nedostatak upečatljivog nakita. Jasno je da je odlučila igrati na sigurno pa je jednom, upečatljivom modnom komadu dopustila da ovog puta vodi glavnu riječ.

"Ma diva", zaključak je jednog od oduševljenih komentara.

Složit ćete se, ova modna maherica još je jednom dokazala da je s razlogom jedna od najbolje odjevenih Hrvatica.