Sad i J.Lo ima smiješne fotke s nastupa, poput Beyonce

Foto: Splash

SJEĆATE se urnebesnih fotografija sa "Super Bowla" na kojima se Beyonce malo previše uživjela u nastup?

Fotke na kojima prekrasna Beyonce ne izgleda savršeno, obišle su svijet, nasmijale fanove i razljutile pjevačicu, a čini nam se da ni Jennifer Lopez neće bolje reagirati kad vidi što su fotografi snimili na njezinom prvom nastupu u Las Vegasu.

Show pop dive poznate po raskošnim nastupima bio je super glamurozan, a Jennifer je odabrala hrpu golišavih šljokastih kostima, u duhu Las Vegasa.

I ovaj put, nastup je bio nabijen zahtjevnim koreografijama pa su tako i nastale simpatične fotografije J.Lo u punom zanosu.

 


Šalu na stranu, sudeći po kritikama publike, Jennifer je izvrsno odradila prvi nastup i pritom izgledala fantastično, a uz slavne obline pokazala je kako je u 46. godini života gipka kao nekad.



Na pozornici joj se pridružio i producent i pjevač Ne-yo koji je s njom otpjevao "All I Have" umjesto L.L. Cool J-a, a prisutne dame u publici oduševila je i hrpa zgodnih muških plesača.

Nastup lijepe Jennifer došli su pogledati Justin Bieber, Rebel Wilson, Kelly Osbourne i drugi slavni prijatelji pjevačice.