Samo za prave mačke: Opsjednute smo novom mobilnom igricom s macama

Foto: Press Foto

POZDRAVI Neko Atsume.

Vjerujemo kako se još uvijek sjećaš ludila, koje je nekad davno izazvao Tamagotchi. Ono bi se moglo ponoviti i to sve zahvaljujući novoj igrici.
 
Kako smo gore spomenule, njezino ime je Neko Atsume, a radi se o mobilnoj igrici, kojom je postalo opsjednuta već 10 milijuna ljudi, koji su ju skinuli. O čemu se točno radi?
 
U osnovi, korisnik mora namamiti što je više moguće mačaka u svoje virtualno dvorište. Kako? Uz pomoć igračaka i poslastica, naravno.
 
Nakon što ih namamiš, nekoliko puta tijekom dana navratiš u njega, samo kako bi vidjela koliko je tvojih krznenih prijateljica svratilo. Poznavajući mačke, neke neće uopće doći, neke će doći, ali i odmah otići, a neke će se malo zadržati, no zahtijevajući samo najbolji tretman, koji bi im ti trebala pružiti kako bi ostale.
 
Također, postoji opcija da podijeliš fotografije s prijateljima, a zatim s njima porazgovaraš o tome kako da se u dvorištu pojavi svih 48 mačaka.
 
No, jedne se moraš posebno paziti, a njezino ime je Tubbs. Ova mačka poput oluje ulazi u dvorište, u potrazi za najboljom robom, a ima i obraza lagati, kako bi dobila ono što želi.
 
Neka prikupljanje mačaka počne.