Savršene proljetne kombinacije za dame koje ne vole šarenilo

Foto: Instagram

JARKE boje i veseli uzorci nameću se kao trend svakog proljeća.
 
No ovog proljeća na svoje će doći i dame koje ne vole šarenilo i cvjetiće na odjeći jer je u modi i jedna klasična "bezbojna" kombinacija. 
 
 
Crno-bijeli outfiti također mogu izgledati proljetno, u što će vas uvjeriti i brojne fashionistice s Instagrama koji su ovih dana preplavile upravo takve kombinacije.
 
 
U prilog ovom trendu ide i tamni traper koji je trenutno najpopularniji no kao i svakog proljeća, u modi su i bijeli traper komadi s kojima također možete složiti odlične ležerne "bezbojne" outfite.
 
 
Zaokružite potpuno bijelu kombinaciju crnim sakoom ili kožnjakom ili pak razbijte crni outfit nekim bijelim detaljem, a u oba slučaja, elegancija vam je zajamčena.
 
 
Crno-bijele haljine na točkice ovog su proljeća popularnije od cvjetnih te unatoč nedostatku boje, uvijek izgledaju veselo i razigrano pa je i to komad s kojim ne možete pogriješiti.
 
 
A uvijek se možete osloniti i na klasiku te obući obično bijelu košulju i crne hlače jer ta kombinacija s razlogom odolijeva zubu vremena i uvijek jamči stilske bodove.
 
 
Inspirirajte se odličnim crno-bijelim outfitima s Instagrama i ovog proljeća slobodno preskočite boje.