Scott Disick ima novu curu koja izgleda identično kao Kendall Jenner

Foto: FameFly, Instagram, Getty

NJOJ je tek 20.

Čini se kako bivši dečko najstarije sestre Kardashian, Kourtney, nikako ne može skinuti pogled, ali ni ruke s mladih manekenki, otkad je prošloga ljeta prekinuo ljubavni odnos s bivšom djevojkom.



Iako je par ostao u dobrim odnosima, zbog troje djece koje imaju, te se često mogu vidjeti zajedno, Kourtney je nedavno poručila obožavateljima kako među njima nema više ničeg.

To znači da je Scott slobodan i da može raditi što želi, no on je ponovno uspio uzburkati javnost odabirom djevojke, a ovoga puta radi se o 20-godišnjoj manekenki Christine Burke, koja neodoljivo podsjeća na Kendall Jenner, polusestru slavnih sestara Kardashian.



32-godišnji Scott, za kojeg ne znamo točno reći što radi u životu, i mlada manekenka uhvaćeni su u opuštenoj šetnji Calabasasom, gdje su ručali u jednom talijanskom restoranu, a ranije ovoga mjeseca bili su i na odmoru u Meksiku, što je potvrdio i njezin Instagram profil.



Iako ovo nije prva mlađahna manekenka, koju je Scott "upecao" od prekida, činjenica da Christine izgleda kao kopija slavne Kendall, itekako je probudila zanimanje javnosti.



Iako nema nikakve službene potvrde da je riječ o novom paru, vjerujemo kako se Kourtney i ostatku klana ovo neće nimalo svidjeti.