Sedam razloga zbog kojih frendice ne vole vašeg novog dečka

DAN upoznavanja vašeg novog dečka s prijateljicama napokon je stigao. Nakon što je procedura obavljena, a atmosfera se zbog napetosti mogla rezati nožem, shvatili ste da susret i nije baš najbolje prošao. Što je pošlo po zlu? Je li baš svatko bio loše raspoložen? Ili je stvar u tome da vaš dečko i nije baš toliko impresivna osoba koliko ste mislili da je?

Svi znamo da je ljubav slijepa, upravo zbog toga je ponekad dobro obratiti pažnju na mišljenja naših bliskih prijatelja, jer oni su u stanju primijetiti stvari koje mi lako previdimo.

Upucavao im se

Ili se je upucavao vašim prijateljicama kad ste otišle napudrati nos u toalet, ili ste vi to čak i primijetile, ali ste njegove "prijateljske" šale protumačile kao posljedicu nervoze. Možete ga opravdavati koliko želite, ali sljedeći put kad se svi ponovno nađete na okupu – malo pažljivije pratite razvoj situacije.

Podsjeća ih na vaše bivše

Ne bi škodilo preispitati vlastiti ukus ako je reakcija vaših prijatelja bila: "Ah, svaki put isti tip...". Proširite svoje horizonte, možda skužite da vas privlače i sportski tipovi, izuzev seksi glazbenika koji slamaju vaše srce rekordnom brzinom.

On nije vaš tip dečka


Čak i ako ste poslušale savjet da biste trebale hodati s drugačijim tipovima dečkiju, ne možete kriviti ljude ako su ostali iznenađeni što se odabrale misterioznog umjetnika umjesto dosadnog matematičara kakvog ste im dosad dovodile. No ne brinite, ako je vaš odabranik reprezentativan primjerak, vrlo je vjerojatno da će to s vremenom vidjeti i vaši prijatelji.

Previše se trudio


Tijekom cijelog susreta vaš je dragi sipao viceve iz rukava, ali je to više djelovalo kao da je naučio bunt štoseva napamet kako bi imao materijala za impresioniranje. Imajte razumijevanja, prvi susreti s ljudima za koje zna da će ga prosuđivati nisu nimalo ugodni. Ne trčite pred rudo, već pogledajte kako će se ponašati drugi put.

Uopće se nije potrudio
Nije se potrudio upamtiti ničije ime, cijelu večer razgovarao je samo s vama, a pritom je izgledao kao da umire od dosade. Nije ni čudno ako nećete uspjeti dogovoriti zajedničko okupljanje drugi put. Porazgovarajte s njim kako biste vidjele u čemu je zapravo bio problem. Postoji mogućnost da je bio vrlo umoran, ali vas nije htio otkantati jer vam je dao svoju riječ.

Njegovo seksualna orijentacija je upitna


Oni misle da je gej, a vi mislite da on ima istančan ukus za odijevanje te izvrsno znanje o svijetu mode. U svakom slučaju, nemojte dopustiti prijateljima da ga ismijavaju jer nije gej svaki dečko koji se zna obući sa stilom. A svoju seksualnu orijentaciju dokazao vam je i u krevetu.

Misle da nije dovoljno dobar za vas

Ne napadajte svoje prijatelje zbog toga što sumnjaju kako nije dovoljno dobar za vas jer postoji mogućnost da vas samo iskorištava, a vi to ne vidite jer ne možete skinuti svoje ružičaste naočale. Možda misle da jednostavno niste kompatibilni. Kako god, zapitajte se vidite li svoju budućnost uz njega kroz narednih pet godina, ili ipak ne vidite. Ako je odgovor potvrdan, držite se svog dečka i uživajte dokle god ide.