Sedam tipova muškaraca koje trebate izbjegavati ako tražite dečka

Foto: Instagram

NIJEDNA veza nije savršena i svi parovi nailaze na određene prepreke. No s nekim ljudima one mogu biti puno učestalije. 

Postoje određeni tipovi ljudi koji jednostavno nisu materijal za vezu, a portal Ask Men sastavio je popis upravo takvih frajera koje biste, ako tražite dečka, trebale zaobići u širokom luku:

Škrtac

Ako vas je frajer pozvao na večeru, a zatim vam suptilno natuknuo da biste vi trebale platiti račun ili ga podijeliti na pola, to odaje potencijalnog škrtca. A od muškarca koji pazi na svaku lipu u vezi ne možete očekivati ni male znakove pažnje, poput cvijeća ili parfema, jer on troši novac samo na korisne stvari, a i pri tome gleda kako će proći što jeftinije. Želite li stvarno biti u vezi s nekim takvim? Čisto sumnjamo.

Previdljivi tip

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg mnoge žene privlače "loši momci" je njihova spontanost i nepredvidivost, dok muškarci čije je poteze lako predvidjeti ženama upravo zbog toga baš i nisu privlačni. Ako uvijek znate kako će reagirati na sve što kažete ili napravite, velike su šanse i da će vam jako brzo dosaditi s njim biti u vezi.

Svađalica

Osim ako i same niste taj tip, muškarca koji se voli svađati i raspravljati zaobiđite u što širem luku. S takvim frajerom nikada ne znate na čemu ste i svaki razgovor s njim se može vrlo lako pretvoriti u žestoku svađu. Povremene trzavice u vezi posve su normalne, no s ovakvim muškarcem svađat ćete se većinu zajedničkog vremena, a sumnjamo da želite takvu vezu.

Serijski zavodnik

Treba li vam dodatno pojašnjavati zašto muškarac kojemu je hobi zavoditi žene i hvaliti se svojim "ulovima" nije dobar materijal za vezu? I mislili smo.

Umišljeni tip

Nijedna žena ne želi da joj se muškarac obraća s visoka, a frajeri s ogromnim egom tako se ponašaju prema svima, pa i svojim partnericama. Oni misle da su bolji od ostalih zbog čega obično nisu sposobni ni uzvratiti ljubav u istoj mjeri, što ih definitivno ne čini materijalom za vezu.

Bez samopouzdanja

Osim umišljenih tipova, trebali biste izbjegavati i muškarce koji su njihova potpuna suprotnost. Veza s frajerom koji nema samopouzdanja može biti jako naporna jer takvi tipovi stalno sumnjaju u sebe i treba im potvrda da su dobri u svemu što rade, pa tako i u vezi. Stoga, ako naletite na takvog frajera, zapitajte se da li vam se to trpjeti.

Ženomrzac

Muškarac koji otvoreno pokazuje svoju ogorčenost prema suprotnom spolu i često ima neprimjerene i uvredljive komentare prema ženama ne zaslužuje biti u vezi, a nadamo se da ne postoje ni žene koje bi to trpjele. Ako naletite na nekoga takvog, uopće se nemojte ni truditi doznati što je pravi razlog njegove mržnje prema ženama, već se samo okrenite i odšetajte.