Seks i zvijezde: Megan Fox hodala sa striptizetom, Zacu Efronu mama kupuje kondome

TRAČEVI o bogatima i slavnima uvijek su zabavni, a kad se radi o seksu, jedva čekamo da čujemo njihove male tajne. Časopis Glamour okupio je izjave vezane uz seks nekih od najslavnijih zvijezda današnjice, pa čak i neke tračeve za koje još nismo čuli. Pogledajte kakve seksi savjete imaju poznate zvijezde, te kako održavaju svoje veze vrućima.

Zac Efron

Da slavna tinejdžerska zvijezda ne bi prerano dobila djecu brine se njegova - mama! Zac je više puta izjavio da se on i njegova cura ne moraju brinuti kad je kontracepcija u pitanju jer ga njegova mama zasipa kondomima.  Zac je izjavio: "Za prošli Božić, moja čarapa s darovima je bila puna kondoma!"

Cheryl Cole

Lijepa Cheryl Cole idol je mnogih mladih žena, pa se tako pobrinula da im da  savjete i o glasanju u spavaćoj sobi. " Mislim da muškarci više vole kad žena kratko uzdiše za vrijeme seksa, nego kada vrišti. Dok vrištite mogle biste zvučati kao porno zvijezde." savjetovala je seksi pjevačica.

Megan Fox


Divlja glumica poznata je po svom slobodoumnom ponašanju, pa je tako za jedan časopis priznala da je u mladosti imala i lezbijska iskustva. Kad je sa 18 godina došla živjeti u Los Angeles zaljubila se u rusku striptizetu Nikitu, s kojom se upustila u ljubavnu vezu.

Jessica Alba

Bez obzira na imidž mirne djevojke iz susjedstva koji je proslavio ovu glumicu, Jessica kaže da podržava seks za jednu noć. "Ne mislim da su cure koje se upuste u avanturu za jednu noć drolje. Pa muškarci to stalno rade!" izjavila je Jessica.

Mariah Carey

Seksi Mariah, koja većinu svojih nastupa provodi u ultrakratkim minicama i s dubokim dekolteima, nije htjela spavati sa svojim mužem Nickom Cannonom prije braka! Mariah je objasnila: "Nick i ja imamo slična vjerovanja i odlučili smo da ćemo sačekati do vjenčanja." Ipak Mariah i Nick nisu dugo čekali, jer su se vjenčali samo tri mjeseca nakon početka veze.

Eva Longoria

Lijepa glumica priznala je da su svileni šalovi njezin omiljeni modni dodatak u spavaćoj sobi. Za jedan časopis izjavila je: "Volim kad muškarac preuzme kontrolu i veže me. Ima nešto jako seksi u tome."

David i Victoria Beckham

Slavni bračni par ima svoju malu tajnu kojom održavaju strast u vezi. Beckhamovi navodno odlaze u nepoznati mali karaoke bar i glume da su se tek upoznali i da se zavode po prvi put.