Seks savjeti koje bi trebali poslušati svi parovi

Foto: GQ

POSTOJE dvije osnovne faze u seksualnom životu ljudi - seks prije veze i seks u vezi.

Časopis Glamour sakupio je nekoliko savjeta za parove, kako njihov život u spavaćoj sobi ne bi upao u rutinu.
 
1. Uloge
 
Igrajte uloge u krevetu koje su različite od onih koje igrate u stvarnom životu. Ako je on npr. sramežljivi, dopusti mu da on bude taj koji će preuzeti igru u krevetu i obrnuto.
 
2. Učini ono što on želi
 
Kad su u pitanju seksualne fantazije, muškarci su vrlo vokalni. Želi striptiz ili analni seks? S obzirom da si ti jedina žena s kojom mu je dopušteno spavati, isprobajte sve što želi/želite.
 
3. Nove poze
 
Ponekad je dovoljna i mala promjena za velike rezultate. Ovaj put mislimo na pozu koju još niste isprobali.
 
4. Bez donjeg rublja
 
Iako to nije nikakva novotarija, muškarci otkrivaju kako im je jako seksi kad im partnerica naglasi da ispod haljine nema apsolutno ništa, posebno ako su negdje u javnosti. Nakon svakog takvog dejta uslijedila je vruća akcija u sobi. Zašto ne?
 
5. Češće "da" nego "ne"
 
Kompromis je srž svake veze, a to se odnosi i na seks. Ne mora dobiti baš svaki put kada želi, ali prečesto odbijanje i zanemarivanje, mogli bi ga dovesti do toga da prestane raditi stvari koje se tebi sviđaju.
 
6. Seksualni objekt
 
Volite se i to je super. No, ljudima je često potrebna životinjska strast i u vezi, ona u kojoj jedno drugo tretirate kao seksualne objekte, odjeća se trga, a svjetiljke razbijaju.
 
7. Oralni
 
Svaka žena zna da muškarci vole oralni seks i obrnuto, no jasno je da nakon nekog vremena u vezi i on dolazi u drugi plan. Ne zaboravi na oralni užitak, a to pravilo vrijedi u oba smjera.
 
8. Seksi kombinacije
 
Za puno ljudi, trenutak ulaska u krevet u vrećastim majicama/pidžami s likovima iz crtića označava trenutak službenog početka izumiranja romantike. Naravno da ćeš i to nositi, jer ti je u tome ugodno, no ne zaboravi tu i tamo svog dragog iznenaditi seksi kombinacijom. Bit će ti zahvalan!