Seksi SMS: Što smiješ, a što nikako ne smiješ raditi

SLANJE poruka sa eksplicitnim sadržajem postalo je već sasvim normalno, a u skandale vezane uz škakljive slike i riječi bili su upleteni Blake Lively, Ashton Kutcher, Rihanna, Scarlett Johansson i mnogi drugi. Podržavamo paljenje vatre i preko SMS-a, no neke je granice ipak dobro poštivati.

1. Budi maštovita

U seksi SMS-u budi maštovita koliko god želiš: piši stvari koje mu želiš raditi, napali ga kako god znaš i umiješ, možeš mu poslati i seksi MMS. Jedina granica je mašta, samo budi sigurna da je tvoj dragi spreman na primanje takvih sadržaja: seksi MMS dok je na važnom sastanku mogao bi ga dekoncentrirati.

2. Ne pretjeruj sa smajlićima

Smajli je uvijek dobro došao, a jedan koji namiguje može običnu situaciju pretvoriti u seksi scenarij. Ipak, pazi da ne pretjeraš, jer previše žutih smajlija seksi poruku pretvara u djetinjastu, pa će se njemu spustiti raspoloženje.

3. Budi jednostavna


Ne bacaj se na previše opširno opisivanje scena i radnji: cilj je napaliti tipa, ne napisati roman. Ako on ima osjećaj da čita lektiru dok se dopisuje s tobom, vjerojatno će odustati od cijele priče.

4. Ograniči virtualno od realnog


U SMS-u možeš pisati svašta, a isto može raditi i on, no potrebno je znati da je riječ o fantazijama koje ne moraju nužno biti ispunjive. On ti može napisati da želi voditi ljubav s tobom satima ili te uzeti u liftu firme, no to ne znači da će se isto i dogoditi. Nemoj očekivati da će moći ispuniti sve što kaže u SMS-u.

5. Sakrij dokaze


Nemoj čuvati svoje gole slike u mobitelu, jer u trenutku kada ga, ne daj Bože, izgubiš, tvoje privatne slike mogu završiti na Facebooku. Kada pošalješ, sve lijepo obriši i budi sigurna da će to ostati samo između tebe i njega.