Selena Gomez jučer se cijeli dan presvlačila

Foto: Splash, Getty 

MEĐU celebrity damama u posljednje je vrijeme zavladao jedan zanimljiv trend.
 
Čini se da, kad ste bogati i slavni, jedan outfit dnevno jednostavno nije dovoljan i morate se barem jednom presvući, ali još je popularnije to napraviti pet ili više puta. Nedavno je glumica Kate Bosworth u istom danu viđena u šest različitih modnih kombinacija, a rekord i dalje drži njena kolegica Blake Lively koja se u jednom danu presvukla čak sedam puta. Sada je isto napravila i Selena Gomez, no ipak "samo" pet puta, jer je imala mnogo različitih obaveza tijekom prvog dana svojeg posjeta Londonu, a usput je predstavila i svoje nove, razbarušene šiške. 
 
 
Selena je dan započela u crno-bijeloj kombinaciji, a nosila je haljinu modne kuće Proenza Schouler i chic sunčane naočale brenda Kytura. Naočale je zadržala na glavi i kada se presvukla u modru haljinicu modne kuće Cushnie Et Ochs koju je iskombinirala s natikačama brenda Trademark.
 
 
Mini haljinu kasnije je zamijenila "midi" modelom s cvjetnim uzorkom s potpisom dizajnerske kuće Isabel Marant, kakvu ima i Severina, a iskombinirala ju je s crvenim cipelicama brenda Mansur Gavriel.
 
 
Upečatljive cipelice nije izula ni kada se presvukla u crni kompletić s dolčevitom i kratkim hlačama preko kojeg je nosila karirani kaput Prada.
 
 
Selena je dan završila na crvenom tepihu dodjele nagrada Fashion, u raskošnoj haljini u viktorijanskom stilu i boji slonovače brenda Coach, s kojim je početkom godine ostvarila i suradnju, a nosila je i zanimljive bijele čizmice istog brenda te dramatični make-up.