Selena Gomez ne odvaja se od dečka i prekrasne crvene torbe

Foto: Splash News, Instagram, Zara, Mango, Bershka,

NJU je dizajnirala sama.

Pjevačica Selena Gomez već je 9 mjeseci u sretnoj ljubavnoj vezi s kolegom The Weeknd-om koji je navodno zbog nje ostavio svoju bivšu djevojku, manekenku Bellu Hadid koja je Selenina poznanica.
 
 
Iako to nikada nije potvrđeno, ljubavni trokut tjednima je zabavljao znatiželjnu javnost, no čini se kako su se te glasine napokon smirile, a pažnju sada izaziva svako njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti.
 
 
Tako je bilo i nedavno u New Yorku, gdje je par uhvaćen u romantičnim šetnjama i na večerama, a poznati pjevač nije ispuštao svoju dragu iz ruku. Par je bio u ležernijim izdanjima, a nije bilo teško primijetiti kako se smeđokosa pjevačica ne odvaja od jednog modnog dodatka.
 
 
Radi se o većoj torbi u hit boji jeseni - crvenoj, koju je dizajnirala u suradnji s brendom Coach, a "Selena Grace" torba može biti vaša za ne tako mali iznos od 375 funti.
 
 
Srećom, high-street dućane doslovno su preplavili komadi u ovoj vatrenoj boji, tako da nećete imati problema s pronalaženjem torbe. Modni dodatak u ovoj boji podignut će svaku kombinaciju u trenu, što je demonstrirala i zaljubljena pjevačica.
 
 
Zara, 350 kuna
 
Zara, 350 kuna
 
Mango, 250 kuna
 
Mango, 350 kuna
 
Bershka, 150 kuna