Selena Gomez očarala publiku sexy nastupom u New Yorku

Foto: Splash News

IAKO su sinoć sve oči bile uprte u dugonoge anđelice, još je jedna mlada dama također zagolicala maštu muškog dijela publike.

Radi se o pjevačici Seleni Gomez, koja je bila zadužena za glazbeni spektakl, uz The Weeknda i Ellie Goulding, koja je u posljednji tren zamijenila slavnu Rihannu.
 
 
Selena je otpjevala nekoliko pjesama sa svog novog albuma "Revival", kao što je veliki hit "Good For You", dok su njezine bliske prijateljice Kendall Jenner i Gigi Hadid po prvi put koračale VS pistom.
 
 
No, više od njezinog glasa, pozornost javnosti izazvalo je njezino sexy izdanje. Naime, 23-godišnja bivša cura Justina Biebera potrudila se da izazove lavinu komentara pa se tako na pozornici pojavila u crnoj svilenoj haljini s poprilično dubokim dekolteom, dok je svoju dugu crnu kosu, koja joj je godinama zaštitni znak, nježno raspustila.
 
 
Kako ništa nije smjelo biti prepušteno slučaju, Selena se odlučila i za kontaktne leće, u zavodničkoj plavoj boji, koje je dodatno naglasila smoke eye-om.
 
 
Sad nam je još jasnije zašto Justin u posljednje vrijeme, u doslovno svakom intervjuu, ističe kako bi se volio pomiriti s njom.
 
Bravo, curo!