Selena Gomez oduševila fanove fotkama u bikiniju

Foto: Instagram

OD KADA se vratila s oporavka od mentalnog sloma, Selena Gomez vodi puno mirniji i privatniji život.

Stoga svaku njenu novu objavu na društvenim mrežama obožavatelji dočekuju s još većim oduševljenjem nego prije kada je objavljivala na dnevnoj bazi i bila najpraćenija osoba na Instagramu.

Tu joj je titulu u međuvremenu preoteo nogometaš Cristiano Ronaldo, no sudeći prema broju lajkova koje je Selena zaradila na svojoj posljednjim objavi u samo nekoliko sati, mogla bi se lako vratiti na vrh.

Pjevačica je objavila galeriju fotki s putovanja s frendicama na kojima nosi bijeli retro bikini i izgleda opušteno i  sretno. Fotke su u samo šest sati skupile gotovo 8 milijuna lajkova, a Selena je za svoje zaslone obline dobila hrpu komplimenata.

Pjevačica je badić začinila velikim okruglim zlatnim naušnicama koje su joj podarile dašak glamura, a sa sobom je na put ponijela i ekstenzije koje je zakačila za jahanje po plaži s frendicama. 

Inače, Selena je na Instagramu otkrila da je riječ putovanju povodom vjenčanja njene frendice Courtney Barry na čijoj je djevojačkoj zabavi nedavno zablistala u crvenoj haljini