Sementa Rajhard već je uskočila u najpopularniju proljetnu suknju

Foto: Instagram

VEĆ sezonama ne izlaze iz mode, a i ovog proljeća jamče vam bajkoviti i chic izgled.
 
Riječ je o romantičnim suknjama od tila koje je svojedobno proslavila najpoznatija televizijska modna ikona Carrie Bradshaw u špici za seriju Seks i grad, a ponovno su se vratile u modu prije nekoliko godina. Svi vodeći dizajneri najavili su til kao hit tkaninu nadolazeće sezone u kojoj će prozirno biti modni imperativ, a to, očito, jako dobro zna i naša glumica i pjevačica Sementa Rajhard koja je već sada uskočila u mini ružičastu suknju od tila u kojoj nas je podsjetila na balerinu.
 
 
Sementa je svoju baletnu suknjicu uskladila s običnom bijelom majicom s logom domaćeg dizajnerskog dvojca eNVy room te visokim pripijenim crnim čizmama i složila zanimljiv outfit za prijelazno doba. Ovakve suknje najsigurnije je kombinirati s jednostavnim ostatkom outfita jer su same po sebi već dovoljno efektne, no na Instagramu ćete lako pronaći inspiraciju i za malo odvažnije kombinacije sa suknjama od tila. 
 
 
 
 
Ako ste još prije nekoliko godina nabavili ovakvu suknju, istu slobodno možete nositi i ove sezone, no planirate li kupiti novu, preporučujemo vam još raskošnije modele s volanima, izvezenim detaljima ili one potpuno prozirne, od samo jednog sloja tila, u kojima ćete ovog proljeća izgledati kao prava stilska zvijezda.