Serija Suits: Odvjetnici su seksi

AKO još uvijek niste počele pratiti novu hit seriju "Suits", a sviđaju vam se dečki u odjelima - vrijeme je da počnete. Ova izvrsna serija koja će se svidjeti čak i vašem dečku prati priču uglednog odvjetnika Harveya i mladog pametnog prevaranta Mike-a, kojeg Harvey zapošljava kao odvjetnika u svojoj firmi. Jedini problem je što Mike nema diplomu s Harvarda, a ako itko sazna za to - obojica lete s posla.

Mikea glumi tridesetjednogodišnji Patrick J. Adams, kojeg smo imali prilike vidjeti kao prijatelja profesora Ezre u seriji "Slatke male lažljivice". Na tom snimanju upoznao je glumicu Troian Bellisario (Spencer) s kojom hoda već dvije godine.

Iskusnog odvjetnika Harvey-a glumi Gabriel Macht. Gabriel glumi od malih nogu te je snimio mnogo filmova ("Behind Enemy Lines", "Bad Company", "Middle Men"...), a pojavio se i u seriji "Seks i grad", no prva velika uloga mu je upravo uloga izvrsnog Harvey-a u ovoj seriji.

Serija Suits vrvi odličnim odvjetničkim zavrzlamama, inteligentnim humorom i uredskim romansama, a i seksi dečkima u odijelima pa ju svakako preporučujemo.