Sestrama Hadid zahvalite povratak jeans trenda koji je obožavala Britney Spears

Foto: REX, Instagram, Giphy

IPAK su one "it" djevojke današnjice.
 
Sestre Gigi i Bella Hadid osvojile su modne urednike, dizajnere, fotografe i slično, ali i žene diljem svijeta svojim stilom.
 
 
Čak i ako to nije vaš stil odijevanja, morate priznati kako su njihove kombinacije često neobične, ali vrlo zanimljive te ih cure odlično nose. Cure i često diktiraju modne trendove, a kada smo vidjeli posljednji Bellin outfit, sve nam je odmah bilo i više nego jasno.
 
20-godišnja manekenka tako je prošetala New Yorkom u kratkoj i neobičnoj bijeloj košulji s golim leđima i boyfriend trapericama, s bijelim patentnim zatvaračem na prednjem dijelu. Uz Dior torbu, visoke, bijele Nike tenisice i naočale od kojih se ne odvaja, nije ni čudo da je privlačila pažnju.
 
 
No od cijele kombinacije najviše pažnje privukle su traperice, i to ne zbog zatvarača, nego zato što su bile niskog struka, a vjerujemo kako se itekako sjećate ovih traperica iz ere Britney Spears i Christine Aguilere koje su bile opsjednute njima.
 
 
I manekenka Emily Ratajkowski koja je pobornica sexy stila u posljednje je vrijeme nekoliko puta nosila takve sexy hlače, no nije privukla toliko pozornosti koliko sestre Hadid.
 
 
 
Tako se čini kako se 2017. godine u modu vraća još jedan trend s početaka 2000. i to onaj koji često nazivaju "zločestim" i provokativnim.