Sestre Hadid potvrdile su da će i u 2018. vladati trend "ružnih" cipela

Foto: Splash

VODEĆE trendove u cipelama proteklih nekoliko godina zaista je teško nazvati lijepima.
 
Na neku čudnu foru dizajneri su uspjeli uvjeriti žene da zamijene elegantne i ženstvene modele cipelama s krznom, kožnim natikačama i drugim neprivlačnim modelima čijoj popularnosti doprinose i brojne slavne dame koje ih nose. Među njima su i sestre Bella i Gigi Hadid koje posljednjih nekoliko godine imaju veliki utjecaj na modu, a svojim posljednjim izdanjima potvrdila su da se trend "ružnih" cipela nastavlja i u 2018. godini.
 
 
Slavne manekenke bile su na svečanoj večeri koju je dizajner Jimmy Choo organizirao u sklopu njujorškog Tjedna mode, a na događaj su došle u dosta iznenađujućim izdanjima. Bella koju najčešće viđamo u crnini, na večeri je nosila ružičasto prugasto traper odijelo koje bismo prije očekivali vidjeti na Gigi. No svu pažnju s outfita ukrale su njene jako čudne cipele koje morate vidjeti i izbliza.
 
 
Iako na prvi pogled izgleda kao da je manekenka prekrila svoje crne salonke najlonskim vrećicama kako bi ih zaštitila od kiše, riječ je o neobičnom modelu koji u originalu dolazi s prozirnim plastičnim omotom, a potpisuje ih spomenuti dizajner i organizator večere u svojoj novoj kolekciji za jesen 2018.
 
Starija sestra Hadid nas također nije oduševila svojim odabirom obuće za svečanu večeru, a i ona nas je iznenadila svojim cijelim izdanjem.
 
 
Kao da su zamijenile uloge. Gigi je uskočila u tipično Bellino odijelo, s tamnim sakoom uguranim u dugačku crnu suknjom s visokim prorezom, a crninu je razbila parom crno-bijelih sportskih čizmica koje je također jako teško nazvati lijepima.