Sestre Olsen rade kolekciju tenisica za brand Superga

BLIZANKE Olsen, mlade milijunašice, koje su svoj zvjezdani put započele već s tri godine glumeći u seriji "Puna kuća", a zatim izgradile cijelo carstvo od svojeg imena, uvijek su bile jako cijenjene u modnim krugovima pa nije ni čudno što mnoge modne kuće žele surađivati s njima. Tako je i talijanski brand obuće Superga objavio da kreće u suradnju s poznatim glumicama.

Lijepe blizanke proglašene su kreativnim direktoricama za brand Superga, za koji su napravile kolekciju tenisica za njihovu marku The Row. Kolekcija tenisica namijenjena je za sezonu proljeće/ljeto 2012. godine, a naći će se u dućanima uz klasičnu ponudu cipela Superga. Steve Madden, čija tvrtka posjeduje licencu za Sjevernu Ameriku za ovaj talijanski brand, izjavio je: "Često poslujemo s blizankama Olsen, tako da su nam već postale i prijateljice". Naglasio je i da su sestre same došle s prijedlogom za suradnju i da su izvrsno upućene u modne trendove. Navodno su cure na sastanku sa Steveom nosile tenisice tog branda pa je jedna stvar vodila drugoj i tako je došlo do suradnje.

Blizanke su već surađivale sa Steveom Maddenom na svojoj liniji Elizabeth and James, a s obzirom da se cure smatraju jednim od najutjecajnijih mladih trendseterica, ne sumnjamo da će tenisice koje su osmislile biti pravi hit.