Severina i Ecija nose neobične sunčane naočale koje pristaju samo rijetkima

Foto: Instagram

POZNATE Hrvatice obožavaju ovaj hrabri trend.

Svaka ljubiteljica mode zna da su modni dodaci često ključan dio svakog stajlinga pa ne čudi što popriličnu pažnju pridaje upravo njihovom odabiru. No osim prema cipelama, nakitu i torbicama, mnoge dame gaje ljubav i prema sunčanim naočalama.

Jedna od njih je i Severina koja ima zavidnu kolekciju sunčanih naočala s potpisom, a upravo je ona već nebrojeno puta pokazala da zna kako nositi i one najneobičnije modele. Štoviše, u njenoj kolekciji sasvim sigurno nećete pronaći naočale kakve trenutno nosi većina dama. Naime, ona je ljubiteljica isključivo neobičnih modela, a jedan takav posljednjih dana ne skida s očiju.

Mačkaste crno-bijele sunčane naočale futurističkog izgleda s uskim i duguljastim staklima jedan su od posljednjih modnih krikova, ali činjenica je da je riječ o nimalo laskavom modelu koji samo rijetki znaju nositi.

No Seve je dosad nebrojeno puta potvrdila kako joj ne nedostaje modne hrabrosti te da uživa u eksperimentiranju i poigravanju različitim stilovima.

 Sličan model pronašao je svoje mjesto i u kolekciji Ecije Ivušić.

Ipak, ona je odabrala potpuno crni model kojim je upotpunila svoj jednobojni stajling.

Inače, upravo je mačkasti okvir sunčanih naočala još prošlog ljeta bio veliki modni hit, a čini se da njegova popularnost i dalje ne jenjava. Jedan takav model u svoju kolekciju je uvrstio i slavni brend Saint Laurent, a ako poželite sunčane naočale s njihovim potpisom, morat ćete izdvojiti 450 dolara (oko 3000 kuna). 

Ako još niste sigurni isplati li se uložiti u ovaj modni dodatak, možda vas na to nagovori činjenica da je čak i glavna urednica američkog Voguea Anna Wintour priznala kako nikad ne izlazi iz kuće bez sunčanih naočala.