Severina izgleda zanosno čak i u haljini inspiriranoj narodnom nošnjom

Foto: Instagram, matchefashion.com
 
LIJEPOJ pjevačici baš sve dobro stoji.
 
Severina je već puno puta dokazala da nema toga što ona ne zna nositi, a njeni modni odabiri često su jako odvažni, pogotovo za naše prostore. No ovoga puta nije odabrala nikakav provokativni outfit, već je zablistala zakopčana do grla. Pjevačica se na Instagramu pohvalila dugačkom crvenom haljinom s etno motivima u kojoj rijetko tko može izgledati ovako zanosno.
 
 
Cijelom dojmu sigurno je pomogao i vjetar u kosi, a Seve je i pametno birala modne dodatke. Supervisoke platforme modne kuće Saint Laurent i Givenchy torbica s geometrijskim uzorkom dali su haljini moderan i trendy izgled. Crvena haljina djelo je ukrajinske dizajnerice Vite Kin koja u posljednje vrijeme osvaja modnu scenu odjećom inspiriranom narodnim nošnjama iz cijelog svijeta. U njenoj kolekciji krije se i jedna haljina imena Croatia, no Severina tu ipak nije odabrala. Haljina pjevačice trenutno je rasprodana, dok je model inspiriran hrvatskom nošnjom i dalje u prodaji, ali po "paprenoj" cijeni.
 
Haljina "Croatia", Vita Kin, matchefashion.com, 2015 eura
 
Ovo je cifra oko koje se kreću i preostale haljine dizajnerice, pa vjerujemo da ni Severina nije prošla puno povoljnije.