Severina nosi bundu koju u Srbiji reklamira Cecina kći

Foto: Instagram

SEVERINU na Instagramu prati 622 tisuće obožavatelja.

A zgodna Splićanka svakodnevno se koristi ovom društvenom mrežom, kako bi s istima podijelila gdje, što radi, ali i što nosi.
 
 
Njezine odjevne kombinacije često izazivaju veliki interes javnosti, a posljednja u nizu koja je to učinila jest raskošna bundica u tri boje, koju je obukla na crne hlače i YSL crnu torbicu.
 
Radi se o brandu Inverno Caldo, koji u svojoj ponudi ima odjevne proizvode od krzna i kože, koji se mogu nabaviti na jednoj beogradskoj adresi, a vjerno ih reklamira i kćer pjevačice Cece Ražnatović, Anastasija.
 
 
Anastasija pak na Instagramu ima nešto više od pola milijuna sljedbenika, a navodno je za reklamiranje raskošnih bundi dobila 20 tisuća eura. Iako moramo priznati kako ih cure savršeno nose, nekako smo uvijek prije za bundice od umjetnog krzna, koje mogu izgledati jednako tako, a pritom za njezinu izradu nitko nije nastradao.
 
 
Da ima novi omiljeni dućan, pjevačica je pokazala i na dočeku Nove godine u Crnoj Gori, na kojem je nosila potpuno bijelu bundicu od ovčjeg krzna, koja stoji 6000 kuna.
 

Cijene bundica spomenutog branda kreću se od 3800 do 7600 kuna.