Severina oduzima dah u vatrenoj haljini od gotovo 20 tisuća kuna

SEVERINA zna kako ukrasti sve poglede gdje god se pojavi. 

Rovinj je proteklog vikenda bio mjesto na kojem su se okupila brojna poznata imena, a nije mu odoljela ni domaća pjevačica kojoj je društvo pravio suprug Igor Kojić. Na partyju koji je organizirala njena prijateljica Iva Radić Severina se pojavila u očaravajućoj satenskoj haljini ukrašenoj trenutno omiljenim uzorkom - šarmantnim točkicama.

Predimenzionirani puf rukavi, luksuzni materijal, visok ovratnik i asimetrična dužina haljine koja je naglasak stavila na njene vitke noge pokazali su se kao dobitna kombinacija. Inače, riječ je o dizajnu koji potpisuje Alexandre Vauthier, a trenutno se može nabaviti na sniženju za 2.067 dolara (oko 13.850 kuna), dok joj je puna cijena bila 2.954 dolara (oko 19.790 kuna).

Outfit je upotpunila jednostavnim sandalama u istoj boji, dok je dominaciju crvene prekinula smeđom torbicom zanimljivog oblika koja je dio kolekcije Gabriele Hearst.

Podsjetimo, u istoj haljini već su viđene i dvije slavne manekenke, ruskinja Natalia Vodianova, kao i supruga Justina Biebera, Hailey Baldwin.