Sin Willa Smitha prošetao s potpuno spojenim obrvama

Foto: Guliver/X17

NADAMO se kako ovo neće postati trend.

Sin glumca i pjevača Willa Smitha i glumice Jade Pinkett, također se pokušava okušati u glazbenoj i filmskoj industriji, no u posljednje vrijeme je vijest žutih stranica, samo zbog razno raznih bizarnosti, kojima nastoji privući pozornost.



Tako se u svibnju, na najvažnijem modnom događaju sezone, Met Gali, pojavio s odrezanim dreadlocksima u ruci, a prije dva dana u javnosti se pojavio s potpuno spojenim obrvama, u stilu Fride Kahlo.



No, osim što takve obrve ne izgledaju na ženama, pogotovo ne izgledaju na muškarcima, no čini se kako je želja za samopromocijom jača od zdravog razuma i - ogledala.

18-godišnjak uhvaćen je na izlasku iz elitnog restorana Nobu u Malibuu, gdje je bio s prijateljima, a okupljenim je paparazzima pokazao i srednji prst, kako bi se još jednom uvjerio da će biti na žutim stranicama, ako nitko ne primijeti obrve.



S druge strane, njegovi slavni roditelji nikada se nisu tako ponašali u javnosti pa se nadamo kako prate svaki korak svog mezimca te će mu uputiti pokoji koristan savjet o ponašanju prema ljudima, bez kojih neki niti ne bi bili zvijezde.