Sinoć su sve oči bile uprte u jednu domaću ljepoticu te zgodnu Beograđanku

Foto: Dubravka Kurobaša

KAO i obično, svi pogledi bili su na zgodnim damama.

Sinoć je u Zagrebu održana svečana premijera po mnogima najiščekivanijeg filma godine, "Goran", redatelja Nevija Marasovića.
 
Kako to obično biva, premijeru filma nisu propustile ni brojne osobe iz javnog i društvenog života, kao što su Iva Šulentić, Nevena Rendeli Vejzović, Kristina Krepela, Judita Franković, Branka Krstulović i brojni drugi.
 
 
Uloge u filmu pripale su, među ostalim, i dobro poznatim glumcima Nataši Janjić i Janku Popoviću Volariću, a zgodna Nataša pažnju je plijenila plavom šljokičastom haljinom dugih rukava, koju je iskombinirala s popularnim crnim čizmama iznad koljena.
 
 
Iako je Janko baš svake godine na listi najzgodnijih Hrvata, sinoć je svu pažnju ukrala njegova djevojka Tijana Pečenić, koja se također odlučila za crne čizme iznad koljena, kratku lepršavu haljinicu te crnu bundicu.
 
 
 
I glumica Kristina Krepela odabrala je slični model popularnih čizmica, no njezina haljinica bila je ljubičaste boja te ju je atraktivna crnka iskombinirala na kožnu jaknu.
 
 
Voditeljica Nevena Rendeli jučer je pak blistala u popularnim kožnim gležnjačama te kožnoj minici, koja je otkrivala njezine duge noge.