Sjećate ga se kao potrčka Taylor Swift, a sada je promijenio imidž

Foto: Getty, Splash News

RADI se o 36-godišnjem britanskom glumcu Tomu Hiddlestonu.


Glumac je dosad imao nekoliko zapaženijih uloga, no cijeli svijet je za njega doznao tek u ljeto 2016. godine zbog veze s pjevačicom Taylor Swift.



Podsjetimo, par je potaknuo glasine o vezi na tadašnjoj Met Gali u svibnju, gdje se čitavu večer nisu odvajali jedno od drugoga, a nekoliko tjedana kasnije snimke njihovog poljupca na plaži obišle su svijet.



No svega 3 mjeseca kasnije par je prekinuo, a šuška se kako je glumac bio vrlo zabrinut oko svoje karijere, zbog velike medijske pozornosti koju mu je donosila veza s Taylor. S druge strane, javile su se i glasine kako je pjevačica bila ta koja je prekinula romansu, jer je smatrala kako je Tom vidi samo kao priliku za samopromociju.



A s obzirom na to da su prošli mjeseci otkad ga je cijeli svijet ismijao zbog majice s natpisom "I <3 T.S.", koju je jednom prilikom nosio, Tom je malo poradio na imidžu.



Glumac je tako od ere Taylor Swift pustio bradu te sada izgleda muževnije i ozbiljnije, a look je prošetao na nedavnoj premijeri svog novog filma Early Man.