Skockanu Pink ispred hotela dočekao muškarac s tajanstvenim pismom

Foto: Instagram, Splash

PJEVAČICA je trenutno u New Yorku gdje dvije večeri zaredom nastupa u Madison Square Gardenu.
 
Ispred hotela u kojem je odsjela, Pink je očekivano dočekala hrpa paparazza, no i jedan tajanstveni muškarac s crnom kapom koji joj je prišao i uručio omotnicu. Njen zaštitar odmah je reagirao jer je pjevačica u naručju nosila svoje mlađe dijete, 1-godišnjeg sina Jamesona, kako navodi Daily Mail kojima je pouzdan izvor potvrdio da se radi o sudskom pozivu za slučaj silovanja u kojem su glavni akteri pjevačica Kesha i njen producent Lukasz Sebastian Gottwald, poznatiji kao Dr. Luke. 
 
 
Kesha je producenta optužila za silovanje koje je i detaljno opisala u svojoj pjesmi Praying, a Pink je u slučaj upetljana jer je i sama nekoć surađivala s njim te je javno prokomentirala situaciju s Keshom.
 
 
"Ne znam što se točno dogodilo, no bez obzira na to je li Dr. Luke to napravio ili nije, ovo je njegova karma i zaslužio je sve što mu se događa jer nije dobra osoba", izjavila je Pink u nedavnom intervjuu za The New York Times.
 
 
No vratimo se malo na samu Pink koja je jučer složila i jako zanimljiv outfit  inspiriran grunge stilom iz devedesetih s modernim pomakom. Klasičnu crveno-crnu kariranu košulju pjevačica je zamijenila chic kaputom istog uzorka dok je na glavi napravila turban od karirane crno-bijele marame, poznate i kao palestinka. Još od doba zlatnog Hollywooda, turban slovi kao glamurozan modni dodatak koji su nosile neke od najvećih ikona stila, poput Elizabeth Taylor, Sophije Loren i Grace Kelly, a Pink mu je sada podarila kul izgled te nas po tko zna koji put oduševila svojom posebnošću.