Skupe cipele Sonje Kovač bile su prava atrakcija na ulicama Milana

INFLUENCERICA i blogerica Sonja Kovač trenutno obilazi svjetska modna događanja. Prvo je na njujorškom Tjednu mode provjerila što slavni dizajneri predviđaju kao najveće trendove u nadolazećoj sezoni, a potom je otputovala u Milano.

Naime, upravo traju tjedni mode u modnim prijestolnicama diljem svijeta, a upravo je to Sonjino najdraže doba godine. Putovanja i moda u jednom. Osim toga, to je idealna prilika da sve podsjeti kako se odlično snalazi u stilskim vodama pa su njeni outfiti često melem za oči.

Zato ne iznenađuje što je brojne komplimente zaradila i na račun svog posljednjeg stajlinga, prave modne poslastice.

Ovog puta odlučila se za samo dvije boje, bijelu i zelenu. Haljinu u stilu košulje, koja skriva gotovo sve njene adute, jednim je trikom uspjela učiniti izazovnom i ženstvenom. Naime, struk je naglasila upečatljivim zelenim remenom, a u prvom planu bile su njene vitke noge. Kosu je ukrasila modnim dodatkom za kojim trenutno luduje i vojvotkinja od Cambridgea, a nije zaboravila ni na mnogima omiljenu minijaturnu torbicu u koju ništa ne stane.

Ipak, najviše pažnje privukle su njene neobične sandale čiji dizajn potpisuje luksuzni talijanski brend Casadei. Iako ih više nije moguće kupiti u njihovoj internetskoj trgovini, još uvijek je u ponudi sličan model čija je redovna cijena 1100 eura (oko 8100 kuna), ali su trenutno snižene pa ih je moguće nabaviti za 550 eura (oko 4050 kuna).