Slavna glumica se cijeli dan presvlačila i svaki put oduševila stajlingom

Foto: Splash

I DOK većina žena svako jutro muku muči sa slaganjem odjevnih kombinacije, slavne dame vole se presvlačiti i nekoliko puta dnevno.
 
Blake Lively, Zendaya i Priyanka Chopra samo su neke od holivudskih zvijezda koje su nas u proteklih godinu dana uspjele u jednom danu oduševiti u nekoliko odličnih kombinacija (rekorderka je Blake koje ih je izmijenila čak sedam), a posljednja slavna dama kojoj je to pošlo za rukom je glumica Olivia Munn. Ona se jučer presvukla čak četiri puta dok je u New Yorku promovirala novu sezonu serije Navy SEAL i svaki nas put oduševila.
 
 
Prvo je prošetala u dugačkoj haljini cvjetnog uzorka s izrezom na dekolteu i zvonolikim rukavima koju je iskombinirala s jednostavnim sandalama na visoku potpeticu u jarkocrvenoj nijansi.
 
 
Haljinu je zatim zamijenila hit komadom sezone, kombinezonom, s prepoznatljivim logom modne kuće Fendi, koji je u struku stegnula crnim remenom te tako naglasila vitku figuru. Na nogama je opet imala crvene sandale, no s malo debljim trakicama od onih koje je nosila prije, a sada ih je uskladila i s ružem na usnama.
 
 
Za svoj sljedeći izlazak u danu uskočila je u takozvano pidžama odijelo, još jedan hit trend sezone, a ona je odabrala model u boji mente s uzorkom cvijeća. Ispod sakoa nosila je sportski topić u boji kože, a na nogama je imala šarene sandale u bojama koje prevladavaju i na odijelu.
 
 
I baš kada smo mislili da je isfurala sve ovosezonske trendove, preobula se u popularne prozirne sandale od vinila i iskombinirala ih s predivnom svijetloplavom haljinicom s cvjetnim aplikacijama. Outfitu je dodala i bijelu torbicu koju je uskladila s remenom na cipelama.
 
A ako vam ovo nije bilo dovoljno, Olivija je i danas prošetala u još jednom atraktivnom izdanju.
 
 
Glumica je obukla dugačku crnu haljinu s ružama i izrezom na donjem dijelu kroz koji je pokazala visoke čizme u neodoljivoj nijansi fuksije.