Slavna manekenka sve više liči na bivšu djevojku svog dečka

Foto: Splash News

SLUČAJNOST ili njegove želje?

Sofia Richie 19-godišnja je manekenka koja slavu može zahvaliti dvama muškarcima: tati glazbeniku Lionelu Richieju te Justinu Bieberu s kojim se neko vrijeme zabavljala.

Nakon njih dvojice, dio medijskog kolača dobila je i zahvaljujući vezi s 34-godišnjim Scottom Disickom, bivšim dečkom starlete Kourtney Kardashian s kojom ima troje djece.



Unatoč velikoj razlici u godinama, par je posljednjih mjeseci nerazdvojan, no internet je primijetio nešto vrlo zanimljivo.



Plavuša Sofia sada je brineta, a njezino posljednje izdanje u crnom od glave do pete s velikim sunčanim naočalama tamnih stakala neodoljivo nas je podsjetilo upravo na Kourtney koja također obožava tamne naočale te je se često može vidjeti u sportskim komadima.



S obzirom na to da se ne zna je li mlada manekenka svojevoljno
ili na zahtjev svog dečka ponovno postala brineta, nije trebalo dugo da se internet počne naslađivati na račun glavnih aktera ove priče.



Istovremeno, 39-godišnja starleta je nakon prekida 9-godišnje turbulentne veze sa Scottom utjehu pronašla u mlađahnom manekenu Younesu Bendjimi od kojeg se doslovno ne odvaja.