Slavna trendseterica još ne dopušta da ovaj komad izađe iz mode

Foto: Splash

AKO ona još ne odustaje od njega, sumnjamo da će i druge žene.
 
Sve što ova poznata fashionistica nosi sigurno je u trendu, jer žene diljem svijeta masovno kopiraju njen stil. Riječ je o Oliviji Palermo koja je svojim posljednjim izdanjem na Tjednu muške mode u Parizu potvrdila da bomber jakne ni ove godine ne idu nigdje, iako su modni stručnjaci najavili da će ih u 2018. godini zamijeniti šuškavci.
 
 
A osim što smo sada sigurni da će ove jakne dominirati proljetnim te jesenskim trendovima i u ovoj godini, ovo je outfit koji se isplati iskopirati. Oliviji je pošlo za rukom da i u bomber jakni izgleda elegantno pa smo sigurni da vas zanimaju svi njeni trikovi, no sve se zapravo svodi na razbijanje potpuno crne kombinacije šarenim komadom. U crnom od glave do pete elegancija vam je uvijek zajamčena, pogotovo ako komadi koje nosite imaju ženstvene detalje, poput volana na Olivijinom džemperu i suknji. 
 
A isti dan fashionistica je u Parizu viđena u još jednom chic, ali i potpuno drugačijem izdanju. Na reviju modne kuće Dior Olivia je stigla u neobičnom ženskom odijelu u kojem nije mogla proći neopaženo.
 
 
Osim boje, poglede je mamio i zanimljivi kroj njenog odijela, odnosno hlača sa širokim, kraćim nogavicama i najvišim strukom koji smo vidjeli. Olivia je odijelo odlično iskombinirala sa zanimljivom bijelom košuljom i elegantnim bež čizmama te nam dala još jedan razlog da nastavimo budno pratiti njen stil.