Slavne dame i dalje zavode trikom kojeg smo svi zaboravili

Foto: Getty, REX, Instagram

DEKOLTE je već odavno prestao biti glavno žensko oružje zavođenja, bar što se tiče žena.
 
Vjerujemo kako mnogi muškarci i dalje najviše vole gledati u duboke proreze na ženskim bluzama i haljinama, no posljednjih par sezona otkrili smo i kako ih "pale" gola ramena. A unatoč novim trendovima, koji golicaju mušku maštu, brojne slavne dame i dalje su ostale vjerne jednom, kojeg smo gotovo svi zaboravili u kratkom roku.
 
Riječ je o "side boobs" trendu, odnosno otkrivanju bočne strane grudi kroz duboke izreze ispod pazuha. A najbolje izgleda na ženama s povećim grudima, koje imaju i što pokazati. Jedna od njih je i glumica Olivia Culpo, koja je otkrila svoje adute u dugačkom kombinezonu, s otvorima sa strana, na festivalu Coachella. 
 
 
Par dana prije toga, isto je napravila u bijeloj rebrastoj haljini. 
 
 
A da je ovo i savršen festivalski trend, dokazala je i poznata blogerica Chiara Ferragni u kombinaciji "side boobs" bodija i kratkih traperica, baš kao i u majici bez rukava, koja otkriva i više od bočne strane grudi.
 
 
 
 
Slavna fashionistica jedna je i od glavnih pobornica ovog trenda, ali i dokaz da vam ipak ne trebaju velike grudi kako biste izgledale privlačno u ovakvim komadima. 
 
 
Treba vam još dokaza da se radi o jednom od najzavodljivijih trendova? Sjetite se samo koliku je medijsku buku prije četiri mjeseca izazvao kratki video Belle Hadid na Instagramu, u kojem pozira u crnom bodiju s opasno dubokim straničnim dekolteom. 
 
 
Mlada manekenka često se koristi ovom metodom zavođenja, a vjerujemo i kako vas većina nije zaboravilo njenu haljinu s prošlogodišnjeg filmskog festivala u Canessu.
 
 
I jedna od najcool zvijezda današnjice često voli otkrivati "side boobs", ali je i jedna od rijetkih kojoj to prolazi s obje strane...