Slavne djeveruše koje su zasjenile i same mladenke

Foto: Instagram, Splash News, JLP

ŽAO nam je, mladenke.

Neke od ovih slavnih cura su već bile mladenke, a neke će to tek postati. No, kako god bilo, svima im je zajedničko da su barem jednom u životu bile djeveruše, bilo da se radi o najsretnijim danima u životu njihovih članova obitelji ili prijateljica.
 
A kad si zgodna, mlada i uspješna djeveruša, često takva zasjeniš i samu mladenku. A kako su cure izgleda na taj dan, pogledaj u našem kratkom pregledu.
 
1. Taylor Swift
 
Slavna pjevačica nedavno je bila djeveruša prijateljici Britany Maack, s kojom se upoznala sa svega 10 godina.
 
 
2. Emma Roberts
 
Mlada glumica zasjala je na vjenčanju svoje prijateljice Kare, u studenom prošle godine.
 
 
3. Paris Hilton
 
Razmažena bogatašica bila je djeveruša na vjenčanju svoje sestre Nicky, prošle godine u Londonu.
 
 
4. Sofia Vergara
 
Prije nego je bila jedna od najljepših celebrity mladenki, koje smo ikad vidjeli, Sofia je zasjala na vjenčanju svoje prijateljice, u elegantnoj žutoj haljini.
 
 
5. Eva Longoria
 
U ulozi djeveruše, lijepa Latina bila je nekoliko puta, a posebno nam se svidjela u ovoj mint haljini. Glumica će uskoro po drugi puta stati pred oltar kao mladenka.
 
 
6. Rihanna
 
Svakako najotkačenija djeveruša ikad, s cigaretom u ustima, bila je Rihanna na vjenčanju svoje asistentice Jennifer Morales.
 
 
7. Cara Delevingne
 
Iako sama nikada nije obukla vjenčanicu, slavna manekenka u dugoj, bijeloj haljini, bila je djeveruša na vjenčanju svoje sestre Poppy.
 
 
8. Lauren Conrad
 
Lauren Conrad uvijek oduševljava svojim stilom, a ništa drugačije nije bilo ni na najvažnijem danu njezine prijateljice Maure.
 
 
9. Kate Bosworth
 
Plavokosa glumica zasjala je u ulozi djeveruše, u crnoj dugoj haljini, na vjenčanju prijateljice Sydney, davne 2008. godine.
 
 
10. Beyonce
 
Iako ne znamo što je točno imala na sebi, Beyonce je ovako izgledala na tajnom vjenčanju svoje kolegice i prijateljice Kelly Rowland.
 
 
11. Pippa Middleton
 
Iako je na taj dan njezina sestra Kate i službeno postala vojvotkinja, još se dugo pričalo o savršenoj liniji njezine sestre Pippe, u uskoj bijeloj haljini.
 
 
12. Lady Gaga
 
Lady Gaga u elegantnom izdanju? Da, i to na vjenčanju svoje prijateljice u New Orleansu, na kojem se pojavila sa svojom majkom.
 

13. Klan Kardashian/Jenner
 
Iako su se slavne cure nekoliko puta našle u ovim ulogama, posebno su zasjale u bijelim haljinama na vjenčanju svoje sestre Kim, kada je rekla "da" reperu Kanyeu Westu.
 
 
14. Jessica Simpson
 
Plavokosa ljepotica, zasjala je u ružičastom izdanju 2013. godine, na vjenčanju prijateljice Jennifer na Beverly Hillsu.
 
 
15. Keira Knightley

Slatka glumica bila je djeveruša na vjenčanju svog brata Caleba 2011. godine, koje se održalo godine u Glasgowu, a tada je zasjala u kratkoj, ljubičastoj haljinici.