Slavne ljepotice koje vole niže muškarce

Foto: Splash

VISOK, crn i zgodan? Premda mogu imati koga god požele, ove slavne žene preferiraju nešto niže muškarce pa čak i kada su za njih u štiklama više za dvije glave.

Mena Suvari i Salvador Sanchez

Predivna Mena, koja je u devedesetima bila san snova mnogih muškaraca, po drugi put se razvela i sada uživa u strastvenim zagrljajima novog dečka Salvadora Sancheza. 33-godišnja Mena visoka je samo 161 centimetar, a tattoo artist Salvador niži je čak i od nje.



Tina Fey i Jeff Richmond

Slavna komičarka 2011. udala se za talentiranog skladatelja Jeffa Richmonda. Tina je visoka 164 cm, a suprug Jeff viši je od nje za samo jedan centimetar.



Katie Holmes i Tom Cruise


Sa svojih 170 cm Tom Cruise i nije tako nizak, ali redovito bira partnerice uz koje izgleda sićušno. Nakon Nicole Kidman, zaljubio se u sada već bivši suprugu Katie Holmes koja je bila 5 centimetara viša od njega bez potpetica, a barem 15 centimetara viša sa štiklama.



Brigitte Nielsen i Mattia Dessi

Prsata Brigitte i njezin suprug Mattia zaista su neobičan par. Ona je izrazito visoka za ženu, sa svojih 185 centimetara te izgleda poprilično snažno, dok njezin 16 godina mlađi muž, visok 168 centimetara, izgleda zaista krhko pored nje.



Carla Bruni i  Nicolas Sarkozy

Talijanska manekenka visoka je 175 centimetara, no muškarce nikad nije birala po visini. Suprug, francuski predsjednik Nicolas Sarkozy od  nje je niži punih 10 centimetara zbog čega ona najčešće nosi damske balerinke. On, s druge strane, uvijek nosi muške cipele s petom visokom 5 centimetara.