Slavni dizajner u liveu na Instagramu Miley Cyrus održao mali tečaj šivanja

Foto: Instagram

MNOGI svjetski celebrityji ovih dana koriste društvene mreže kako bi pozvali ljude da ostanu kod kuće i tako zaštite svoje, ali i zdravlje svih drugih, a većina njih trudi se olakšati svima u izolaciji javljanjima uživo iz njihovih domova.

Tako su glazbenici poput Pink i Johna Legenda priredili svojim obožavateljima live koncerte preko Instagrama, a možda i najzanimljivija javljanja uživo ovih dana ima Miley Cyrus. 

Pjevačica je u svojim live videima na društvenoj mreži ugostila brojne druge celebrityje poput Rite Ore i Haley Bieber, a s dizajnerom Jeremyjem Scottom je učila šivati.

Kreativni direktor Moschina je pjevačici pokazao nekoliko kreativnih načina za makeover stare odjeće koje lako može isprobati svatko tko ima iglu i konac (njihovo druženje u videu počinje oko 33. minute).

Tako je Miley u liveu ukrašavala svoje traperice šljokicama, perlicama, trakicama i drugim ukrasima, dok je dizajner izrezao sliku sa stare majice koju je zašio na trenirku. 

Svakako vam preporučujemo da pogledate njihovo druženje i primijenite neke od ideja jer, osim što ćete se zabaviti i biti kreativni, kada biste inače dobili priliku da vas slavni dizajner uči šivanju?

Pssst! OVDJE pogledajte i kako dugi celebrityji provode vrijeme u izolaciji i što rade kako im ne bi bilo dosadno.