Slavni koji su dobili klince kad su i sami bili klinci

Foto: Instagram, Twitter

OVE POZNATE osobe djecu su dobile u tinejdžerskoj dobi, no to ih nije spriječilo da ostvare karijeru koju su si zacrtale.

SOFIA VERGARA

Kolumbijska zavodnica Sofia Vergara rano je postala majka. Sa samo 19 godina rodila je sina Manola Gonzaleza-Ripolla, kojeg je dobila u ljubavnoj vezi sa svojim srednjoškolskim dečkom. 42-godišnja Sofia tako danas ima sina od 24 godine koji bi uskoro mogao postati stariji brat, ako se glumica i njezin novi suprug Joe odluče na još jedno dijete.



LEBRON JAMES

Slavni košarkaš postao je otac u srednjoj školi. Bio je maturant kad je njegova djevojka Savannah Brinson ostala trudna. LeBron je za Harper's Bazaar priznao kako je bio prestravljen tom činjenicom jer nije znao što bi rekao roditeljima i kako će to utjecati na njegovu karijeru. Ipak, odlučio je učiniti pravu stvar pa je svojoj djevojci rekao - "To neće usporiti mene, a neće usporiti ni tebe". Par je nakon toga dobio još dvoje djece, a vjenčali su se tek 2013. godine. Svoju suprugu i klince slavni košarkaš na Instagramu hvali na sva usta.



JAMIE LYNN SPEARS

Mlađa sestra Britney Spears krenula je stopama svoje slavne prethodnice i nastupala u showu "Zoey 101" na kanalu Nickelodeon kada se zaljubila u Caseyja Aldridgea. Sa samo 16 godina objavila je roditeljima i fanovima da je trudna, a u burnoj romansi sa dvije godine starijim Caseyom izdržala je još dvije godine. 2010. preselila se u Nashville i snimila countrey album, a 2014. udala se za biznismena Jamieja Watsona.



LAMAR ODOM

Zloglasni Lamar, suprug Khloe Kardashian otac je postao kada je imao 19 godina. Njegova cura iz srednje škole još je godinama ostala s njim u vezi, a par je imao još dvoje djece. Posljednje je, tragično, umrlo sa samo 6 mjeseci. Na fotografiji je s najstarijom kćerkom, Destiny.



WHOOPI GOLDBERG

Za razliku slavnih koje smo nabrojali, Whoopi Goldberg nije ostala trudna sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Već sa 17 godina bila je na odvikavanju gdje se upustila u vezu sa svojim sponzorom i ostala u drugom stanju. Za Alvina Martina čak se i udala no brak nije potrajao pa se sa kćerkicom preselila u Californiju kako bi radila na svojoj glumačkoj karijeri.



SOLANGE KNOWLES

Mlađa sestra slavne Beyonce sa 17 godina udala se za dvije godine starijeg Daniela Smitha i dobila sina. Sinu je posvetila pjesmu "6 O'Clock Blues", a pokrenula je i liniju za dječje igračke "Baby Jamz".