Slažemo se: Ryan Reynolds proglašen "najsexy tatom" 2016. godine

Foto: Instagram, Getty

SORRY, Justin.

Prošle godine, časopis People je "najsexy tatom na svijetu" proglasio Justina Timberlakea.
 
Iako nemamo apsolutno ništa protiv Justina, potpuno se slažemo s odlukom redakcije i čitatelja časopisa, da ove godine tu titulu dobije prezgodni glumac Ryan Reynolds.
 
 
To je u svojoj emisiji "The Tonight Show" otkrio Jimmy Fallon, kojem je zvijezda filma "Deadpool" bio gost.
 
 
A zgodni tata, osim za snimanje unosnih reklama i filmova, uvijek ima vremena za svoje cure, 1-godišnju kćerkicu James i lijepu suprugu Blake Lively, s kojom je već godinama u skladnom braku.
 
 
Kćerkica James dobila je ime po njegovom preminulom tati, a time je Ryan ušutkao sve kritike na račun njezinog imena, koje su se vrtjele oko toga kako je malena dobila tipično muško ime.
 
Naravno, zgodni glumac osvanut će i na naslovnici spomenutog časopisa, kako bi proslavio laskavu titulu, a sve što mi želimo jest da češće objavljuje fotke na svom Instagramu, po mogućnosti bez crno-crvenog odijela, iako je ovih dana sve u tom znaku.
 
 
Podsjetimo, Ryan i Blake vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2012. godine, a u prosincu 2014. godine postali su roditelji. Inače, par je poznat po tome što gotovo nikad ne priča o svom privatnom životu. Reynolds je prije Blake ljubio glumicu Rachel Leigh Cook, poznatu po ulozi u teen komediji "Ona je sve to", pjevačicu Alanis Morissette s kojom je bio i zaručen, a iza sebe ima i propali brak s glumicom Scarlett Johansson.