Šljokičaste, zlatne, svjetlucave haljine: Sve ih želimo i trebamo

Foto: Instagram, Luka Šangulin/Index

AKO postoji jedna noć kada tvoj outfit treba biti blistav i all over the top, to je bez dvojbe doček Nove godine.
 
Ili još bolje, zašto cijeli prosinac ne bi začinila svjetlucavim i #kirakiraappropriate stylinzima? Ako još uvijek nemaš ideje, ne znaš gdje pronaći savršen look za sve partyje koje ćeš obići ovih blagdana i za naj glam večer, onda si na pravom mjestu jer smo ih pronašli za tebe. 
 
 
Iako blagdansko vrijeme vežemo uz crvene haljine, crveni ruž, crvene štikle, ove sezone crvena boja dolazi u obzir samo kada se radi o donjem rublju (za sreću u ljubavi, naravno). Na online shopu Naive.hr oduševilo nas je 6 lookova iz njihove novogodišnje kolekcije. Naive.hr nova kolekcija uključuje metalik zlatne, šljokičaste, svjetlucave i day to night haljine u kojima je tako jednostavno blistati. Haljine u kojima ćeš uplesati u 2018. godinu kao prava modna ikona s nepogrješivim stilom.
 
 
Uz zlatnu haljinu s bretelicama, posipanu šljokicama potreban ti je samo šampanjac, konfeti i štikle kako bi oduzimala dah gdje god se pojavila (wow!). Klasičarke uvijek mogu na šljokičastu haljinu nabaciti  bijeli ili crni blejzer kako bi istaknule svoj modni izričaj, a opet zadržale taj sparkle look. Predlažemo da u prosincu malu crnu haljinu zamijeniš malom crnom haljinom sa šljokicama (prosinac je, zašto ne?). 
 
 
Ako pak želite nešto ležerniji look, bez previše detalja, u Naive.hr novogodišnjoj kolekciji nalaze se predivne midi pencil haljine koje će savršeno istaknuti tvoju liniju baš tamo gdje treba, a da ne govorimo koliko će ti biti ugodno u njima i moći ćeš ih nositi gotovo tijekom cijele godine. 
 
 
Brzo na plesni podij Naive.hr-a i naruči svoju wow haljinicu. Želimo vam šljokičasti provod! Vidimo se na plesnom podiju Naive.hr-a
 
Psst! Narudžbe iznad 299,00 kuna su besplatne, a tvoja haljinica stiže kroz 3 radna dana.