Snooki predstavlja: Što ne obući na crvenom tepihu

VRAGOLASTA starleta Nicole Polizzi, poznatija pod nadimkom "Snooki" pokazala je na crvenom tepihu noćnog kluba "Pure" u Las Vegasu, što se sve ne smije obući za svečane prigode. Punašna Snooki na sebi je imala svega previše, odnosno premalo. Na pretjerano narančasti ten i duge ekstenzije u kosi, obukla je pretijesnu i prekratku mini haljinu leopard uzorka i crne gležnjače koje su joj skratile noge. Kosu je ukrasila rajfom s velikim cvijetom koji je bio istog uzorka kao i haljina, a uspjela je naći čak i pratioca koji paše uz njezinu odjevnu kombinaciju.

Dečko je na sebi imao izblijedjele traperice i ružičastu košulju s traper manšetama, a frizura mu se sastojala od pola kutije gela za kosu. Naravno, kako ne bi zaostajao za svojom simpatičnom pratiljom, i on se potrudio da se iskvarca do maksimuma.

Inače, za Snooki i ostalu ekipu "Jersey Shorea" ovakav izgled je upravo ono što žele postići, jer predstavljaju stil mladih Amerikanaca talijanskog podrijetla poznatijih kao "Guido" i "Guidette". Dečki su obavezno nabildani, prekriveni tetovažama i imaju puno gela u kosi, a cure moraju imati velike umjetne grudi, ekstenzije u kosi i odjeću kakvu nose striptizete.