Sofia Vergara na proslavi svog 47. rođendana izgleda bolje nego ikad

Foto: Instagram

ZVIJEZDA serije Moderna obitelj i najbolje plaćena televizijska glumica Sofia Vergara danas je napunila 47 godina i izgled bolje no ikad.

Rođendan je proslavila u Italiji, gdje je već danima na odmoru s dečkom Joeom Manganiellom i gdje su proslavili i petu godišnjicu svoje veze. Sofia je na svojem Instagramu objavila galeriju s par fotki i jednim videom sa svojeg rođendanskog tuluma te nas je oduševila svojim slavljeničkim izdanjem.

Atraktivna Kolumbijka proslavila je rođendan u topiću kakvog se ne bi usudile obući i mnoge upola mlađe djevojke, u kojem je pokazala svoj uski strukić, dok je V-izrez u prvi plan stavio i njezino bujno poprsje.

Čipkasti topić je sjajno iskombinirala s voluminoznom bijelom suknjom do poda s crnim detaljima, a look je upotpunila raskošnim videćim naušnicama te je cijelu kombinaciju podigla crvenim ružem na usnama. 

Sofia se na Instagramu pohvalila i da je dobila rođendanski striptiz, ali nažalost ne od svojeg prezgodnog dečka kojeg smo imali priliku vidjeti u ulozi stripera u filmovima Čarobni Mike.