Sonja Kovač pozirala u istom odijelu u kojem se udala Emily Ratajkowski

Foto: Instagram
 
OVO je odijelo proslavila manekenka Emily Ratajkowski.
 
Slavna manekenka prije nekoliko se tjedana brzinski udala za svog dečka i dugogodišnjeg prijatelja Sebastiana Beara-McClarda, relativno nepoznatog glumca i producenta za kojeg je tada saznao cijeli svijet.
 
 
Kako i ne bi kada je oženio jednu od najpoznatijih svjetskih manekenki koja je tek počela sa svojom karijerom.
 
Par je imao vrlo intimno vjenčanje u gradskoj vijećnici u New Yorku, a tom prilikom, smeđokosa ljepotica nosila je žuto high-street odijelo koje je ukrasila šeširom s mrežicom te visokim crnim sandalama na petu. Odijelo je bilo posebno i utoliko što se vezalo oko struka te je tako dodatno istaknulo njezinu besprijekornu liniju.
 
 
A u istom žutom odijelu sada je zasjala i naša poznata blogerica Sonja Kovač koja je ovih dana u Edinburghu gdje je našla doista savršen kadar za fotkanje.
 
 
Sonja je na odijelo iskombinirala crnu Gucci torbicu na lancu i crne štikle što je najbolji izbor kada je u pitanju žuta boja koja je prilično nezahvalna za kombiniranje pa je ovdje najpametnije igrati na sigurno.
 
Sonja ili Emily - što vi kažete?

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.