Sonja Kovač u Parizu se družila sa svjetski poznatim modnim dizajnerom

Foto: Instagram

SIGURNI smo da će Sonja Kovač ovogodišnji mjesec mode pamtiti do kraja života.

Osim što je uživala u revijama vodećih dizajnerskih kuća na tjednima mode u New Yorku, Milanu i Parizu, domaća blogerica se u modnim metropolama družila s brojnim svjetski poznatim facama. 

U Velikoj jabuci prisustvovala je predstavljanju zajedničke kolekcije Karla Lagerfelda i Kaije Gerber koja se također pojavila na eventu, a sada je u francuskom glavnom gradu imala čast upoznati jednog od najpoznatijih modnih dizajnera te osnivača istoimenog modnog i beauty brenda, Kenza Takadu.

Francusko-japanski dizajner ugostio ju je u svojoj kući, kako je otkrila u opisu galerije fotki koju je objavila na svojem Instagramu (kliknite na strelicu prema desno da biste vidjeli ostale), a dizajnera je opisala kao odličnog i jednostavnog čovjeka. 

Sonja je za druženje sa slavnim Kenzom odjenula elegantnu usku smaragdnozelenu haljinu bez naramenica i s V-izrezom s metalik zlatnim detaljem. Na nogama je nosila nude sandale, a look je upotpunila crnom ručnom torbicom u obliku malog kovčega te visećim zlatnim naušnicama apstraktnog oblika.