Sophie Turner smiješnim videom posramila Instagram influencerice

Foto: Instagram

ZVIJEZDA "Igre prijestolja" i "X-Mena" je vrlo osviještena o problemu koji nameću popularne influencerice. 

Naime, iz dana u dan se na Instagramu i drugim društvenim mrežama reklamiraju proizvodi za mršavljenje, izbjeljivanje zubi i slične estetske namjene koji nisu provjereni od strane liječnika i koji mogu nanijeti više štete nego koristi onima koji ih koriste. 

Kako bi jasno izrazila svoje neodobravanje ovog trenda, Sophie je snimila satiričan video na svojim Instagram pričama koji je nedugo nakon toga njezina pratiteljica podijelila na Twitteru. 

"Bok, ekipa, danas se furam na influencerice. Danas vam želim promovirati ovaj novi praškasti proizvod koji stavite na zube i od kojeg ćete se praktički us***i i koji je jako, jako loš za promoviranje mladim ženama i mladim ljudima diljem svijeta. Ali nije me briga jer dobivam novac za to. Život influencerice", rekla je Sophie u videu koji je naišao na veliko odobravanje istomišljenika.

O ovom problemu mnogi šute što zbog nebrige, a što zbog straha da će stati na žulj nekoj velikoj ribi u influencerskom moru kao što je, primjerice, Khloe Kardashian, koja često na svojem Instagram profilu reklamira proizvode za mršavljenje koje vjerojatno sama i ne koristi, ali je za njihovu reklamu masno plaćena.