Spektakularna proslava Dana žena uz magazin Ljepota&Zdravlje

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

#ljzpoklonilete projekt je koji jako volimo i na kojega smo strašno ponosni. Kada smo ga započinjali prije par mjeseci, te kada smo u prosincu tijekom Adventa izveli njegovo prvo izdanje bili smo van sebe, srca su nam bila puna i do zadnjeg trenutka nismo znali kako ćete upravo vi, naši čitatelji prihvatiti naš projekt.



Pozdravljamo sve pozitivne duše koje su se kao i mi obradovale ovom projektu, te sponzore koji su ga podržali.

 

Kao i svaki put do sada, oduševili ste nas, a mi smo zbog toga odlučili napraviti još jedno izdanje #ljzpoklonilete upravo na Dan žena (8.3.) i podijeliti gotovo 1000 poklona. Vama, našim vjernim čitateljima koji ste s nama svakog mjeseca i zbog kojih smo upravo mi u Hrvatskoj najprodavaniji mjesečnik.

Gotovo dva puna dana pripremali smo 1000 vrećica za vas, pune divnih poklona.

Iako je bacanje poklona iza nas, naše darivanje još uvijek traje. Pozivamo sve da na instagramu objave svoje fotografije poklona ili atmosfere sa hahstagom #ljzpoklonilete #ljepotaizdravljehrvatska #ljepotaizdravlje @ljepotaizdravljehrvatska jer ćemo najbolju fotografiju po našem izboru bogato nagraditi.

Hvala svima koji su se odazvali jučer na naše događanje, a najavljujemo vam uskoro i novo druženje u Zagrebu, ali i drugim gradovima diljem Lijepe naše!



Veliku reportažu naše akcije pogledajte u našem tiskanom izdanju koje će se na kioscima naći 31.3.,a do tada uživajte u našem aktualnom koje krasi predivna Gwen Stefani.



p.s. evo dio sadržaja naših letećih poklona