Splićanke oduševljene: H&M otvoren i u njihovom gradu

SINOĆ je u splitskom City Centru One održano otvorenje Hrvatima najdražeg dućana, H&M-a. Prostor od 1900 kvadrata na dva kata popunjen je novom kolekcijom, a zanimljivo je kako je splitska inačica ovog dućana ujedno prva u Hrvatskoj koja će ponuditi i kolekciju "BiB", to jest “Big is beautiful“, za žene punijeg stasa. Otvorenje je bilo izvrsno organizirano, a posjetitelji su se mogli družiti s predstavnicima H&M-a, koji su bili dobro raspoloženi. Iako se naši poznati na ovakvim okupljanjima radije druže nego što kupuju, sinoć to nije bio slučaj, a shopping bagovi su se punili brzinom munje, što je kasnije uzrokovalo i popriličan red na blagajnama.

Splićanke oduševljene

Splićanke su bile oduševljene što se njihov omiljeni high street dućan napokon pojavio i u njihovom gradu. Ozarena lica i sjaj u očima koji se mogao vidjeti na djevojkama kada bi napokon primile u ruke stvar koju su do sada mogle gledati samo u katalogu i eventualno otići po nju u Zagreb, dokaz je kako je Split pun pogodak za otvorenje ovog dućana.

Planovi za proširenje


Trgovina u Splitu treća je H&M trgovina u Hrvatskoj. H&M već ima trgovine u Zagrebu u shopping centru Cvjetni Mall, te još jednu u Arena Centru. Uskoro se planira otvorenje trgovina u Supernovi u Zadru 8. rujna, te u City Centru u Zagrebu 15. rujna. "Jako nam je drago što otvaramo svoju prvu trgovinu u Splitu. Nakon trgovina u Zagrebu, veseli nas proširenje poslovanja i činjenica da uvodimo poslovni koncept mode i kvalitete po najpovoljnijim cijenama u novi grad", izjavila je Claudia Oszwald, regionalna menadžerica H&M-a za Hrvatsku.

Što je H&M pripremio za nadolazeću jesen?

H&M, kao i obično, za sljedeću sezonu pripremio je odjeću koja prati sve hitove sa svjetskih modnih pista, ali po iznimno pristupačnim cijenama. Hit ove jeseni bit će kožnata minica A-kroja koju možete nositi u kombinaciji s prozračnim bluzama; ogrtač u stilu pelerine i haljine sa cvjetnim motivima u retro stilu, a na velika vrata se vraćaju i prsluci u krznenim i kožnim varijantama. Od modnih dodataka hit za novu sezonu su šeširi širokog oboda i veliko četvrtasto prstenje, a torbice će biti u znaku ludih sedamdesetih. Bilo da ste šminkerica ili cura koja voli sportski stil, u H&M-u ćete i najesen pronaći sve što vam treba.