Stara Taylor Swift je mrtva, no obožavatelji mrze novu

Foto: Instagram

NAKON nekoliko mjeseci stanke Taylor Swift vratila se na scenu s novim singlom i albumom.

Mlada pjevačica prije nekoliko se mjeseci potpuno povukla iz javnosti, a prije nekoliko dana počela je neobičnim videima na Instagramu najavljivati novi album "Reputation".
 
 
Tijekom jučerašnjeg dana procurio je i prvi singl s albuma, pod nazivom "Look What You Made Me Do", o kojem se itekako priča. Naime, i ranije se šuškalo kako će se novim, šestim po redu albumom, plavokosa slatkica obračunati sa svim svojim neprijateljima, kao što su bračni par West i bivša prijateljica Katy Perry, s kojima je imala javne svađe, a to je upravo ono što se i dogodilo.
 
 
Šuška se i kako će dio albuma biti posvećen i njezinim bivšim dečkima, Calvinu Harrisu i Tomu Hiddlestonu, a pri kraju spomenute pjesme, Taylor je i jasno poručila: "Žao mi je, ali stara Taylor se trenutno ne može javiti na telefon. Zašto? Zato što je mrtva!"
 
 
I dok je njezine slavne prijateljice, poput Selene Gomez, brane i podržavaju, dio obožavatelja javno joj je poručio kako ih je izgubila zbog odbacivanja imidža slatke djevojke.
 
 
"Mene si izgubila novom pjesmom, fali mi stara Taylor", samo je jedan od komentara na Twitteru. "Taylor neće prestati pričati o svađi s Kanyeom jer je to jedina stvar zbog koje je još bitna", bio je oštar drugi komentar. Zanimljivo je i kako je Taylor izbacila pjesmu u isto vrijeme kada i Katy Perry spot za pjesmu "Swish Swish", koju je posvetila upravo njoj.

Osim toga, Taylorina nova pjesma ima sličan zvuk kao pjesma iz jedne scene u filmu "Mean Girls", a poznato je kako ju je Katy jednom prilikom usporedila s glavnim likom, zločestom Reginom George. "Čuvajte se Regine George u ovčjem kostimu", napisala je tada Katy na Twitteru pa se čini kako se u pjesmi Taylor ponovno obračunala i s njom.
 
Novi album bit će u prodaji od 10. studenog, a dotad vjerujemo kako će se o njemu još itekako pričati zbog čega će ponovno srušiti sve rekorde slušanosti i prodaje. Nema biznisa do šoubiznisa, zar ne?