Stil ove domaće glumice postaje sve zanimljiviji

Foto: Promo, Instagram

REVIJA dizajnera Ivice Skoke sinoć je u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma okupila brojne poznate face domaće šoubiz scene, među kojima se bilo jako teško istaknuti.
 
No to je ipak pošlo za rukom Tari Rosandić, čija je haljina bila pravi mamac za poglede. Glumica je nosila kreaciju domaćina večeri od koje zastaje dah, a svojim modnim odabirom uvjerila nas je da se njen stil isplati pratiti.
 
 
Raskošnu haljinu od slojeva i slojeva tila na donjem dijelu krasi zlatno perje, dok je gornji dio potpuno proziran, s taktički postavljenim slojevitim ovratnikom koji također po sebi ima zlatne detalje. Glumica nas je i nedavno oduševila još jednim odličnim outfitom koji možete vidjeti OVDJE, dok je sinoćnjim izdanjem podigla svoj stil na potpuno novu razinu. Napravila je i trendi glamurozne holivudske kovrče te je imala i odličan dramatični make-up kojim se pohvalila na Instagramu.
 
 
Glumica je objavila selfie s Nenadom Korkutom i kolegicom Ankicom Dobrić koja je sinoć također izgledala fantastično u polu-prozirnoj crnoj haljini, isto s potpisom Ivice Skoke, i "ubojitim" visokim čizmama od vinila.
 
 
Bravo za obje glumice!