Stiže i Rihannina kozmetička kolekcija Fenty Beauty

Foto: Instagram, Giphy

PJEVAČICA i poduzetnica Rihanna ne namjerava stati i odmoriti se nakon turneje i burnog početka godine.


Dapače, lijepa RiRi u pripremi već ima nešto što će razveseliti sve obožavateljice - kolekciju šminke pod nazivom "Fenty Beauty".

Nažalost, kolekcija će u prodaju izaći tek na jesen 2017. godine, no ako je suditi prema njezinim dosadašnjim projektima - biti će vrijedna čekanja.



Kako izvještava WWD, kolekcija će nastati u suradnji s inkubatorom za ljepotu Kendo, koji je zaslužan i za kolekcije šminke Kat Von D, Marca Jacobsa te brand Bite Beauty.

Šuška se kako je ta tvrtka platila 10 milijuna dolara da bi dobila Rihannin potpis, a s obzirom da je Rihanna najutjecajnija slavna osoba kada je prodaja modnih i kozmetičkih artikala u pitanju, to bi im se ulaganje itekako trebalo isplatiti.

"Fenty Beauty je raketa koja će biti namijenjena širokoj globalnoj publici, Ciljamo ići do zvijezda", izjavio je predsjednik tvrtke Kendo.

Prisjetimo se, Rihannine kolekcije za MAC rasprodale su se u hipu, odlično zarađuje od svojih parfema i reklamnih kampanja za slavne modne kuće, a upravo rastura po tržištu sa kolekcijama za sportski brand Puma.

Još kad u prodaju izađu ruževi, sjenila i puderi koje je preporučila sama pjevačica, sreći obožavatelja neće biti kraja.