Što?! Ariana Grande je odbila primiti titulu dame

Foto: Getty Images, EPA-EFE

POP zvijezda je odbila ponudu koja se inače ne odbija.

Naime, kako prenosi The Sun, Ariani Grande ponuđena je titula dame nakon što je prošle godine organizirala humanitarni koncert u Manchesteru za žrtve bombaškog napada na njenom prethodnom koncertu u istom britanskom gradu, no pjevačica je to odbila u znak poštovanja prema obiteljima poginulih.

"Ariane je bila počašćena, no rekla je da je prerano za to. Objasnila je da još uvijek tuguje i bojala se da bi zbog toga mogla ispasti bezosjećajna. Odbila ih je pristojno", izjavio je izvor blizak pjevačici za The Sun.

Drugi izvor je za tabloid također potvrdio da je za nju to bila velika čast, no da je zaključila da nije pravo vrijeme da prihvati titulu. 

Svaka čast, Ariana! Ovime je dokazala da zaista zaslužuje tu titulu, ali da joj nije potrebna kako bi se ponijela damski.

Podsjetimo, bombaški napad se dogodio u Manchester Areni netom nakon završetka njenog koncerta 22. svibnja 2017. godine i odnio je 23 života. Ozlijeđenih je bilo preko 500, a Ariana je ubrzo nakon napada za sve njih organizirala humanitarni koncert na kojem je okupila brojne svjetske zvijezde, poput Miley Cyrus i Black Eyed Peasa.

"Nemojte se bojati jer je to upravo ono što oni (teroristi) žele. Ako im date to, znači da su oni pobijedili", poručila je Ariana tada s pozornice.